Teknologia

Parhaat ohjelmistot, laitteistot ja verkkopalvelut, jotka voivat todella helpottaa elämää

560views

Päällisin puolin elämä voi usein tuntua siltä, ​​että siitä tulee vaikeampaa. Näyttää siltä, ​​että työskentelemme jatkuvasti kovemmin ja pidempään, meillä on vähemmän käytettävissä olevia tuloja ja pidämme enemmän palloja ilmassa henkilökohtaisessa elämässämme. Meille on melkein liikaa selviytyä yksin, minkä vuoksi on onni, että on olemassa niin paljon teknologiaa, joka voi auttaa meitä työskentelemään vähemmän ja joka voi suorittaa osan töistämme puolestamme.
Itse asiassa, jos olet älykäs ja investoit oikeisiin laitteistoihin, ohjelmistoihin ja verkkopalveluihin… voit itse asiassa ulkoistaa suuren osan elämästäsi. Lue eteenpäin ja katsomme, miten voit saavuttaa tämän…
1.Osta Steamer
Höyrykeittimellä voit silittää vaatteita kädessä pidettävällä laitteella. Se on paljon nopeampi ja paljon monipuolisempi, ja sitä voidaan käyttää myös verhoissa ja verhoiluissa. Jos olet kyllästynyt viettämään tunteja aamulla silittäen, tämä saattaa olla vastaus.
2. Käytä virtuaalista avustajaa
Virtuaaliassistentit ovat halpoja verkkotyöntekijöitä, jotka hoitavat kaikki työt, jotka voivat olla täysin etänä ja jotka eivät vaadi asiantuntemusta. Usein yritykset ja yrittäjät käyttävät niitä, mutta voit käyttää niitä jopa henkilökohtaisessa elämässäsi esimerkiksi loman järjestämiseen, halvempien matkapuhelinsopimusten löytämiseen tai kukkien tilaamiseen kumppanisi syntymäpäivälahjaksi.
3.Määritä sähköpostivastaaja
Tämä on yksinkertainen asia, jonka kuka tahansa voi tehdä, mutta jos haluat nauttia vapaammista viikonlopuista, määritä automaattinen sähköpostivastaaja ja varmista sitten, että ihmiset tietävät vain ottaa sinuun yhteyttä muilla tavoilla, jos heillä on todellinen hätä.
4. Hanki uusia asennuksia
Oletko kyllästynyt kattilan hajoamiseen? Oletko kyllästynyt <a href=” http://www.constanthomecomfort.com/catalogs/Heating-1/”>uunin korjaukseen</a>? Sitten sinun pitäisi vain tarkistaa kaikki asennuksesi ja vaihtaa vanhat. Se on pieni investointi, mutta koko kotisi toimii tehokkaammin ja vähemmän ongelmia tulevaisuudessa.
5. Asenna pankkisovellus
Nämä ovat todella hyödyllisiä, ja niiden avulla voit tarkistaa saldosi yhdellä silmäyksellä ja jopa lähettää rahaa ystäville ja sukulaisille napauttamalla näyttöä.
6. Käytä IFTTT:tä
IFTTT on lyhenne sanoista “If This, Then That” ja on verkkosivusto ja sovellus, jonka avulla voit luoda suhteita eri online-tiliesi välille. Voit esimerkiksi ladata kaikki kuvat, joihin olet merkitty, suoraan Dropboxiin, tai voit saada sähköpostitse säätiedot joka aamu.
7. Käytä Lamaa
Llama on “sijaintiherkkä” sovellus, jonka avulla voit asettaa sääntöjä puhelimellesi ajan, sijainnin ja muiden tekijöiden perusteella. Tämä voi tarkoittaa, että se käskee sinua menemään nukkumaan, jos selaat verkkoa kello 01.00, tai tietää, milloin haluat käyttää WiFiä vai 4g:tä.
8. Hanki Slate-tietokone
Nämä ovat erittäin hyödyllisiä laitteita, jotka ovat sekä tabletti että kannettava tietokone yhdessä laitteessa. Ne tarkoittavat, että sinun on kuljettava vähemmän mukana ja voit käyttää niitä hyvin monipuolisesti.