Koti

3 vinkkiä kotisi suojaamiseen tunkeilijoilta

1.2kviews

Kodinomistajalle turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Mikään ei ole tärkeämpää kuin perheesi turvallisuus. Murrot ja kodin hyökkäykset saattavat olla harvinaisia, mutta ne eivät ole ennenkuulumattomia. Varmasti poliisit pitävät sinut turvassa, mutta he eivät voi vartioida kotiasi joka heräävä hetki. Sitä varten sinun on otettava asiat omiin käsiisi. En pyydä sinua aseistamaan itseäsi, vain aseistamaan talosi. Tässä on 3 vinkkiä kotisi suojaamiseen tunkeilijoilta:
Hanki koira
K9:t eivät ole vain mahtavia kumppaneita, ne ovat myös loistavia vartijoita. Jopa koiran nukkuessa hänen aistinsa ovat terävät. Se voi havaita tunkeilijan hajun tai äänen perusteella. Hyvin koulutettu koira voi murskata hyökkääjän lankoihin, minkä vuoksi koiran hankkiminen on halpa vaihtoehto kodin turvajärjestelmän hankkimiselle. Murtovaras miettii kahdesti ennen kuin murtautuu taloon, jossa on koira. Murtovarkaat voivat olla tyhmiä, mutta he eivät ole niin tyhmiä. Jos etsit Internetistä, löydät kymmeniä tapauksia, joissa koira on pelastanut ihmisen hengen. He ovat todella ihmisen paras ystävä.
Hanki turvajärjestelmä
Vaikka koiran hankkiminen on hyvä idea, sinun ei pitäisi antaa sen korvata kodin turvajärjestelmää. On asioita, joihin turvajärjestelmä voi tehdä, mitä koira ei pysty. Esimerkiksi turvajärjestelmä voi ottaa yhteyttä poliisiin heti murron sattuessa. Pelkästään tämä yksi ominaisuus voi mahdollisesti pelastaa henkesi tai omaisuutesi. Turvajärjestelmät ovat toinen pelote, kun on kyse murtovarkaista. Siellä on monia suojaamattomia koteja, joten miksi uskaltaa murtautua sellaiseen, jossa on turvajärjestelmä? Sinun pitäisi olla yksi suojatuista kodeista.
Perusta naapurusto
Tähän mennessä mainitsemamme asiat ovat olleet kakku, mutta mainitsemamme asia on kuorrutus. Muodosta naapurusto, joka suojaa kotisi lisäksi kaikkia ympärilläsi olevia koteja. Muutamat tarkkaavaiset silmät voivat muuttaa maailmaa. Naapuruston asukkaat voivat vuorotellen pitää silmällä epäilyttävää toimintaa. Ajattele sitä Game of Thronesin yövartijana. Naapurustossa voi myös tulla sisään ja palkata vartijan. On aina parempi jättää asiat ammattilaiselle, joka on koulutettu käsittelemään vaarallisia tilanteita.
Saatat ajatella, että et tarvitse turvallisuutta ja asut turvallisella alueella, mutta älä ole niin varma. Muistatko ‘Mansonin perheen’ tekemät murhat? He murtautuivat Roman Polanskin taloon ja murhasivat hänen raskaana olevan vaimonsa Sharon Taten ja tämän ystävät. Tuo tapaus muistutti Hollywoodin eliittiä siitä, että kukaan ei voi todella olla turvassa. Tarkoitukseni ei ole pelotella sinua, mutta mielestäni on minun velvollisuuteni varoittaa sinua. Älä ota kotisi tai perheesi turvallisuutta kevyesti. Noudata täällä mainitsemiamme vinkkejä ja turvaa kotisi, koska et koskaan tiedä, milloin kohtalo saattaa muuttua rumaksi.