Liiketoiminta

3 iOS-sovellusta tarvitaan käynnistyksen alkuaikoina

624views

Se ei ole kuin vanhaan aikaan, jolloin sinulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin työskennellä ison miehen hyväksi. Nykyään oman yrityksen perustaminen on melko helppoa, minkä vuoksi startup-yritysten määrä on lisääntynyt. Jos et halua olla osa massaa ja haluat sen sijaan luoda jotain itsellesi, sinun kannattaa perustaa oma yritys. Se saattaa olla paljon vastuuta, mutta se on ehdottomasti parempi kuin työskentely 9-5, eikö niin? Tässä on kolme iOS-sovellusta, joita tarvitaan käynnistyksen alkuaikoina:
Minttu
Yrityksen talouden hallinta voi olla kovaa työtä kenelle tahansa, varsinkin jos sinulla ei ole lukutaitoa. Tästä syystä sinun pitäisi hankkia “Mint” -sovellus auttamaan sinua. Sen avulla voit hallita yrityksesi taloutta saumattomasti. Voit seurata kaikkia pankkitilejäsi ja seurata kassavirtaa. Startupin alkuvaiheessa ei aina ole mahdollista palkata kirjanpitäjää hoitamaan yrityksesi taloutta. Tämä sovellus tukee sinua, kunnes sinulla on varaa palkata oikea kirjanpitäjä. Se on täydellinen yritystoiminnan alkuaikaan.
Kenttähallinta
Jos yritykseesi liittyy paljon jalkatyötä, tarvitset tavan hallita työntekijöitäsi heidän ollessaan kentällä. Et voi soittaa työntekijöillesi muutaman minuutin välein tilaraportteja varten. Onneksi sinun ei tarvitse tehdä sitä. “Field Manage” -sovellus voi korvata nämä puhelut. Voit luoda aikataulun työntekijöillesi, seurata heidän tilaansa, vastaanottaa luottokorttimaksuja ja tehdä paljon muuta. Tämä on sovellus, joka ei auta sinua vain käynnistyksen alkuvaiheessa, vaan myös sen jälkeen.
Dropbox
Mitä sanottavaa Dropboxista? Sen avulla voit varmuuskopioida tärkeitä tietoja pilveen. Siitä voi olla hyötyä yrityksellesi, eikö niin? Startupilla ei ole rahaa investoida datakeskusratkaisuihin, minkä vuoksi Dropbox on niin tärkeä. Kun alat ansaita voittoa, voit siirtyä tietokeskuksiin, kunnes siihen asti opettele käyttämään tätä sovellusta. Aluksi sinulla ei ole paljon työstettävää dataa, joten se ei ole ongelma. Tämän sovelluksen avulla voit jakaa tietoja turvallisesti, mikä on hyödyllistä, kun työntekijäsi ovat kentällä.
Yrityksen alkupäivät ovat erittäin tärkeitä. Selviydytkö kovassa kilpailussa vai et, päätetään varhain. Jos selviät noista alkuajoista, sinulla on mahdollisuus taistella. Antaaksemme sinulle taistelumahdollisuuden olemme toimittaneet nämä sovellukset. Ne auttavat sinua menestymään tai ainakin ne auttavat sinua epäonnistumaan sulavasti. Loppujen lopuksi se ei ole vain sovelluksia, eikö niin? Sinun on myös tehtävä kovasti töitä menestyäksesi. Yrityksesi menestys tai epäonnistuminen riippuu viime kädessä sinusta ja kestävyydestäsi. Jos pysyt sinnikkäänä, liity pian ennen sinua menestyneiden yrittäjien joukkoon.