Liiketoiminta

3 Android-sovellusta, jotka pienyritysten omistajat tarvitsevat menestyäkseen

1.2kviews

Pienyrityksen omistaja tarvitsee kaiken mahdollisen avun. Loppujen lopuksi startup-yrityksen pystyssä pitäminen ei ole helppo tehtävä. Useimmiten rahaa on hyvin vähän ja asiakkaita hyvin vähän. Näissä olosuhteissa useimmat startup-yritykset menehtyvät, mutta muutamat valitut menestyvät. Jos haluat tarinastasi menestyvän, sinun on näytettävä se älykkäästi. Käytä älypuhelintasi hyödyksesi. Tässä on 3 Android-sovellusta, jotka pienyritysten omistajat tarvitsevat menestyäkseen yrityksessään:
Kustannuspäällikkö
Tiedätkö kuinka tehdä voittoa yrityksessä? Se on melko yksinkertaista, sinun täytyy vain pitää kulut hallinnassa. Expense Manager -sovellus auttaa sinua seuraamaan yrityksesi kuluja. Voit asettaa kuukausibudjetin ja noudattaa sitä tämän sovelluksen avulla. Tarkista kuluhistoriasi nähdäksesi, missä voit leikata kulmia. Ja usko minua, sinun on leikattava kulmat, kun olet startup-yritys. Toivottavasti voittosi ovat suuremmat, jos pystyt pitämään menosi kurissa. Näillä voitoilla voit sitten laajentaa liiketoimintaasi.
QuickBooks verkossa
Luulen, että sinulla ei ole varaa palkata kirjanpitoosastoa alussa, vai mitä? No, älä huoli, meillä on ratkaisu siihen. “QuickBooks Online” on kirjanpitosovellus, josta on paljon apua. Käytä sitä “Expense Manager” -sovelluksen kanssa, niin yrityksesi talous järjestyy. Tämä sovellus auttaa sinua seuraamaan verotuksen kannalta tärkeitä laskuja ja kassavirtaa. Verokausi tulee olemaan tuska ilman tämän sovelluksen apua. Pidä kirjasi kunnossa, jotta et joudu vaikeuksiin verohallinnon kanssa, koska se on viimeinen asia, jota tarvitset.
Dropbox
Tietokeskukset ovat ulottumattomissasi alkuvaiheessa, mutta se ei tarkoita, ettei yrityksesi voisi hyötyä pilvipalveluista. “Dropboxia” voidaan käyttää tärkeiden tietojen jakamiseen työntekijöiden välillä. Tästä voi olla hyötyä, jos työntekijäsi ovat kentällä. Laskut ja asiakirjat voidaan lähettää heille pilven kautta. Se on uusi tapa kommunikoida. Kuitenkin, kun yrityksesi alkaa laajentua, tarvitset tietokeskuksen tietojen varmuuskopiointiin, mutta siihen asti voit tyytyä Dropboxiin. Se on pelastava armo startup-yrityksille.
Jos pienyrityksen omistaja haluaa menestyä, hänen on hyödynnettävä kaikki hänen käytettävissään olevat mahdollisuudet. Ja mikä sen parempaa kuin teknologian hyödyntäminen eduksesi. Se voi antaa yrityksellesi sen käynnistysvaiheen aikana tarvitsemaa vauhtia. Tämän lisäyksen pitäisi riittää ylittämään vuoden raja. Kun yritys täyttää vuoden menestyksekkäästi, asiat lähtevät yleensä ylöspäin. Entä jos sinulla ei ole suurta pääomaa tai työvoimaa. Nämä sovellukset voivat auttaa täyttämään heikkoutesi ja kilpailijasi vahvuuksien välisen kuilun. Ja ne ovat kaikki ilmaisia, joten se on bonus. Kuka sanoo, että mikään ei ole ilmaista tässä maailmassa? He eivät todennäköisesti ole koskaan käyneet Googlen sovelluskaupassa.